Soort

Steur voornamelijk afkomstig uit de Kaspische zee regio, ook wel Russische steur genoemd

Latijnse naam

Acipenser gueldenstaedti

Productiemethode

Malossol (licht gezouten) kaviaar bereid op de traditionele wijze

Diameter eitjes

2,9mm tot 3,4mm

Leeftijd steur

Minstens 9/10 jaar

Kleur van de eitjes

Variërend van olijfgroen tot donkergroen, soms zelfs amberkleurig

Smaak

Aangenaam mondgevoel met ziltige en typische nootachtige smaak gevolgd door toetsen van mineraliteit

Verkrijgbaar in

10g, 30g, 50g, 125g, 250g, 500g & 1.000g

Oorsprong

België

Osietra Kaviaar Open Potje

Onze Osietra kaviaar proeven?

Dat kan bij één van onze verdelers in uw buurt.

Vind een verdeler

Tasting advies

Tips bij het serveren & proeven.

Tasting advies