Paris Match Caviar

Paris Match

Paris Match. Deux de vos produits, le SAVEURS
Gold Label et votre osciètre maison
(Osietra) suscitent un enthousiasme
très gourmand. Ce fut notamment le
cas à la soirée des « Meilleurs de l’année».

Lees meer
Valentijn Met De Would Be Chef

Hartje met Royal Belgian Caviar en grijze garnalen

Speciaal voor Valentijn heeft Sven Ornelis een nieuw voorgerechtje gemaakt met 100% Belgische, natuurlijke producten met in de hoofdrol de grijze garnaal en onze Belgische kaviaar. Ontdek het volledige recept en geniet samen van dit exclusief bordje. Een echte aanrader. Niet alleen op 14 februari trouwens. Happy Valentine!

Lees meer
Royal Belgian Caviar 2 307113 New A

Een Lepeltje vol luxe

Wist je dat... het verboden was om kaviaar te oogsten in het wild, omdat de steur een bedreigd diersoort is? Alle kaviaar wereldwijd is uitsluitend afkomstig van aquacultuur. Wist je dat... er wereldwijd zo'n 27 steursoorten bestaan? Wist je dat... 

Lees meer
Royal Belgian Caviar 1 299865

Would Be Chef Sven Ornelis geeft kaviaar weg

We vieren alvast 2018 & kijken met plezier uit naar wat 2019 brengen zal! Daarom geeft Would Be Chef van maandag 17/12/18 t.e.m. vrijdag 21/12/18 elke dag 50gr Platinum kaviaar van Royal Belgian Caviar weg! Elke dag een nieuwe wedstrijd, dus elke dag een nieuwe kans! Een prachtig cadeau voor deze tijd van het jaar, want ideaal om een feestelijk kerstgerecht mee te bereiden! Veel succes!

Lees meer
Royal Belgian Caviar Hertog Jan 35

Royal Belgian Caviar verovert de wereld:

René Redzepi van Noma heeft hem op de kaart en Gert De Mangeleer van Hertog Jan verleidt er de Japanners mee: Royal Belgian Caviar mag dan van Turnhout komen, hij verovert de wereld op kousenvoeten. Wat is het geheim? 

Lees meer
Combi Bis

Joosen-Luyckx Aqua Bio mikt op verhoging kaviaarproductie met 50%

Joosen-Luyckx Aqua Bio N.V. (Turnhout), een spin-off van de familiale mengvoeder- en bloemproducent Joosen-Luyckx, rondt dit jaar voor het eerst in zijn bestaan de productiekaap van 5 ton kaviaar. Op middellange termijn wil de KMO doorstoten naar een jaarlijks productievolume van 7 à 8 ton. Het mikt daarvoor op een verdere verhoging van de exportprestaties. Sinds kort bewerkt de geïntegreerde kaviaarproducent de Aziatische markt, met China als grootste producent van kaviaar ter wereld.

Lees meer
Royal Belgian Caviar 3 307314

Vier het eindejaar met Belgische kaviaar

HET ZWARTE GOUD schittert schoner dan ooit! Tegenwoordig heet Turnhout het mekka voor kaviaarliefhebbers. Een Belgisch succesverhaal waar veel tijd, kennis en liefde voor het product in gëinvesteerd wordt. Lees hieronder het volledige artikel.

Lees meer