Tarbot Kaviaar

Tarbot met kaviaar

Tweesterrenchef Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus houdt van een pure productkeuken. In de reeks "Ware Delicatessen" gaat hij aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd: Kreeft, truffel, St Jacobsvruchten, krab, oesters, schepjes en kaviaar.

Lees meer
Oestersabayon Kaviaar

Oestersabayon met kaviaar

Tweesterrenchef Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus houdt van een pure productkeuken. In de reeks "Ware Delicatessen" gaat hij aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd: Kreeft, truffel, St Jacobsvruchten, krab, oesters, schepjes en kaviaar.

Lees meer
Toast Mimosa Kaviaar

Toast met mimosa van ei en kaviaar

Tweesterrenchef Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus houdt van een pure productkeuken. In de reeks "Ware Delicatessen" gaat hij aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd: Kreeft, truffel, St Jacobsvruchten, krab, oesters, schepjes en kaviaar.

Lees meer
Aardappelpannenkoek Kaviaar

Aardappel pannenkoekjes met kaviaar

Tweesterrenchef Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus houdt van een pure productkeuken. In de reeks "Ware Delicatessen" gaat hij aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd: Kreeft, truffel, St Jacobsvruchten, krab, oesters, schepjes en kaviaar.

Lees meer