Capture 2

België boven

Opmerkelijk zijn de scores van de Belgische kaviaar. De osietra 
kaviaar op basis van Russische steur haalt zelfs een zeer hoge 
score van 8,5 op tien terwijl het Gold label van producent 
Royal Belgian Caviar op basis van Siberische steur met ...

Lees meer
Prosecco Caviar

Belgische ambacht versterkt elkaar

Kaviaar,
het eten van de rijksten der aarde, is één van de meest delicate producten die er zijn. 
Net zoals oesters en truffels is kaviaar een synoniem voor luxe en exclusiviteit 
maar dan wel met een duidelijk decadent randje...

Lees meer
Tarbot Kaviaar

Tarbot met kaviaar

Tweesterrenchef Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus houdt van een pure productkeuken. In de reeks "Ware Delicatessen" gaat hij aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd: Kreeft, truffel, St Jacobsvruchten, krab, oesters, schepjes en kaviaar.

Lees meer