Valentijn Met De Would Be Chef

Hartje met Royal Belgian Caviar en grijze garnalen

Speciaal voor Valentijn heeft Sven Ornelis een nieuw voorgerechtje gemaakt met 100% Belgische, natuurlijke producten met in de hoofdrol de grijze garnaal en onze Belgische kaviaar. Ontdek het volledige recept en geniet samen van dit exclusief bordje. Een echte aanrader. Niet alleen op 14 februari trouwens. Happy Valentine!

Lees meer
Be Our Guest Royal Belgian Caviar English

.be our guest - de ambassadeurs van belgische gastvrijheid

Een mooie vermelding van onze Royal Belgian Caviar in het fantastische boek .BE OUR GUEST waar Belgische sterrenchef Lionel Rigolet het fameuze gerecht FILET AMERICAIN 'COMME CHEZ NOUS' klaarmaakt met onze Royal Belgian Caviar voor de Belgische ambassade in Washington. Ontdek de sneak preview van dit fantastische boek hieronder.

Lees meer
Pommes Moscovite Royal Belgian Caviar Kaviaar Njamelicious

Duurzame zeepareltjes

'Ik heb een stille liefde voor zeepaardjes. Maar zeepareltjes...'

Food blogster NJAMELICIOUS heeft een mooi artikel geschreven over onze duurzame 100% Belgische kaviaar. Ontdek het artikel samen met een (h)eerlijk receptje voor 'LUXE PATATJES' hieronder.

Lees meer
Tarbot Kaviaar

Tarbot met kaviaar

Tweesterrenchef Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus houdt van een pure productkeuken. In de reeks "Ware Delicatessen" gaat hij aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd: Kreeft, truffel, St Jacobsvruchten, krab, oesters, schepjes en kaviaar.

Lees meer
Oestersabayon Kaviaar

Oestersabayon met kaviaar

Tweesterrenchef Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus houdt van een pure productkeuken. In de reeks "Ware Delicatessen" gaat hij aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd: Kreeft, truffel, St Jacobsvruchten, krab, oesters, schepjes en kaviaar.

Lees meer